8.11.06

Presentació

Hola amics, famílies, profes...
Som el grup de teatre IES Vilamarxant, format per quaranta alumnes del Centre (la meitat de 1r ESO i la resta de diferents nivells. És un grup obert a tota la comunitat educativa (alumnes, pares, professors, treballadors socials, de serveis, etc).
Assagem els dimarts de 15,30 a 17,30, al nostre Institut. Volem muntar l'obra: "La farsa de la cabeza del dragón" de Valle-Inclán.
En les classes de Plàstica els alumnes de 4t estan treballant l'escenogràfia. Igualment, els alumnes de Música estan col.laborant amb l'obra.
Ací anirem posant fotogràfies del nostre treball, que seran una com una mena de diari de tot el muntatge.
Un gran objectiu de la nostra feina es passar-ho bé, ser feliços, i transmetre aquestes sensacions a tots.

Sessió preliminar

2 comentarios:

ANAI dijo...

em sembla molt bonic tot el que estem fent i em sembla una manera de adependre coses noves. Tambe coneixes gent nova i fas que se'n vaja la vergonya.jajaja. Done les gracies a Dn Lluís i a tots els meus conpanys per ferm-ho pasar tan be.GRACIES!!!

Anónimo dijo...

hola me gusta mucho lo ke estamos haciendo pq es muy bonito y como todos tenemos nuestra parte teatrera jejeje bueno 1 BeSaZo a todas mis amigas!! Os keRo MuXo xiKaS!!i muchas asias a mi profe Don Lluis,Ricardo i la colaboracion de Enriq Juezas!! AsiAsSsS!!

Rebeca.M.